Grupė "B'Avarija" pripažinta geriausia 2003 metų "Lietuvos top 20" grupe, o jų albumas "Angelay" pelnė geriausio titulą.

Radijo stoties klausytojų balsai lėmė, kad geriausia 2003 metų atlikėja tapo Geltona, o geriausiu atlikėju - Alanas Chošnau. Geriausiu praėjusių metų debiutu pripažintas atlikėjas Amberlife.

Geriausios grupės apdovanojimas įteiktas grupei "Meškiukai", geriausios dainos - Marijaus Mikutavičiaus "Pasveikinkit vieni kitus".

Šiemet įsteigtos dvi naujos nominacijos - geriausiu 2003 metų "hip hopo" atlikėju pripažintas Pushaz, o geriausia "neformato" grupe tapo grupė "Sel".

Šios dvi nominacijos pakeitė geriausio šokių muzikos atlikėjo ar grupės ir geriausios roko grupės nominacijas

Už nuopelnus lietuviškai muzikai šiais metais apdovanotas "Dainų dainelės" konkursas.

Koncertų ir sporto rūmuose vykusio renginio metu koncertavo atlikėjai Andrius Mamontovas, Amberlife, Luka, grupės "Geltona", "Meškiukai", "B'Avarija", "Delfinai" ir kiti.

Apdovanojimų metu koncertavo ir 24 metų belgė atlikėja Kate Ryan (Keitė Rajan). Žymiausias jos singlas "Scream for more" išpopuliarėjo ne tik Belgijoje, bet ir Didžiojoje Britanijoje, Italijoje, Šveicarijoje, Vokietijoje ir kitur.

Už savo mėgstamus atlikėjus klausytojai balsavo internetu, laiškais, SMS žinutėmis ir skambučiais.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją