Šiuo metu sąskaitoje jau yra 1160 litų. Žmonės, siekiantys, kad sostinės ir jos apylinkių sienas tūkstantiniais užrašais „Solomon“ išpurškęs žmogus būtų pagautas ir atiduotas policijai, į sąskaitą pervedė nuo 10 iki 200 litų dydžio aukas.

Tinklalapio grupėje užvirė karšta diskusija apie tagerius ir A.Ramanausko pasiūlytą jų gaudymo būdą.

Vieni teigė, kad premijos dydžiui augant, kas nors iš Solomoną pažįstančių jo draugų turėtų susigundyti pinigais. Kiti prieštaravo, kad net nustačius Solomono asmenybę, teisiškai bus sunku įrodyti, kad visi užrašai „Solomon“ yra jo darbas ir už tai nubausti. Treti piktinosi A. Ramanausko surengta vieša medžiokle, vadino ją nehumaniška.

Atsirado ir teigiančių, kad pažįsta Solomoną (jis greičiausiai ir užrašo „Cabri“ autorius), bet už jokius pinigus jo neišduos. Pasirodė ir pirmųjų nuorodų, kas galėtų būti ieškomiausias sienų tepliotojas.

Pasigirdo ir grasinimų. Iš abiejų stovyklų. Aršiausiai nusiteikę gaudytojai internete ėmė atvirai reikalauti Solomono (Cabri), Sput ir kt. sienas terliojančių linčo teismo. O A. Ramanauskas dar praėjusią savaitę DELFI teigė, kad grasinimų, jog jo paties namo sienos bus išpurkštos solomonais, spėjo sulaukti vos sukūręs grupę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją