Klube vyksta gyvos muzikos koncertai, ne vienas kantri muzikos atstovas pristato savo albumus, švenčia palydėtuves į žymiausius festivalius, pristato naujas programas. Klubo dėka ir kitų žanrų atstovai susidomėjo kantri muzika ir dabar jau repertuare turi po kelioliką šios muzikos kūrinėlių.

Artėjant vasarai daugelis muzikantų vyksta į koncertinius turus, atstovauja Lietuvą Europos ir pasaulio festivaliuose, leidžia naujus albumus. Ta proga nutarta surengti, nufilmuoti ir dvejomis laidomis parodyti kantri muzikos šventę „Country Summer Fest“. Šventė startuos 18 val. prie šv.Onos bažnyčios, iš čia visureigių klubo “4x4 Vilnius” automobilių kolona pajudės link restorano “Užupio sodas”, kur 19 val. prasidės koncertas.

Šventėje dalyvaus geriausi Lietuvos ir Latvijos kantri muzikos kolektyvai: ką tik iš kelionių po Vokietiją ir Lenkiją grįžę ir Lietuvos TV dainų dešimtuko pusfinaliui besiruošią „Klova band” ir Jūnė, vėl dažniau scenoje pasirodantis Simas, “The Road Band”-grupė, šią vasarą atstovausianti Lietuvą konkurse “Country Europa”, "Julia & 4Fun", taip pat besiruošianti dalyvauti Lietuvos dainų dešimtuko pusfinalyje, vis dažniau country muziką grojanti grupė “Energy” su Edita Gabaliene, šokių grupė iš Mažeikių “Linksmasis kaubojus”, naujas veidas kantri pasaulyje - Jonas Kariniauskas su grupe “East and West” bei programos puošmena, Latvijos kantri roko žvaigždė “Dakota” su savo legendiniu lyderiu Edvinu Zariniu.

Beja, “Dakota” šiemet ruošiasi atstovauti Latviją konkurse “Country Europa”.

Renginį ves Lietuvos kantri muzikantų asociacijos garbės prezidentas Algirdas Klova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją