Teatralizuoto renginio „Radiocentro apdovanojimai 2006“ metu „cirko“ arenoje buvo apdovanoti ne tik populiariausiais RC klausytojų išrinkti atlikėjai, bet ir pirmą kartą gyvai buvo galima išvysti „galvas atlikėjams kapojančią“ grupę „Poliklinika“ bei savo veidus po personažų kaukėmis slepiančią grupę „Mėsa“.

„Labiausiai dėkoju Andriui Mamontovui, kuris pirmasis man pasakė: „daryk“, patikėjo manimi ir paskatino daryti tai, už ką buvau šį vakarą įvertinta“, - sakė dainininkė Jurga Šeduikytė, paskelbta geriausia praėjusių metų vokaliste. Dar vieną kailiniame voke paslėptą apdovanojimą J. Šeduikytė gavo už auksiniu tapusį albumą „Aukso pieva“ bei geriausia metų daina pripažintą kūrinį „Nebijok“.

Geriausiu atlikėju buvo pripažintas dainininkas Alanas Chošnau, o geriausiomis praėjusių metų debiutantėmis – seksualiosios „69 danguje“ merginos. Nebe pirmus metus iš eilės RC klausytojai geriausia metų grupe išrinko „Skamp“ trijulę, o geriausios „Lietuvos Top 20“ grupės titulas atiteko grupei „Delfinai“.

Metų alternatyvos titulą laimėjo grupė „G&G Sindikatas”, o už nuopelnus lietuviškai muzikai spalvingoji “Radiocentro apdovanojimų 2006” lėkštė atiteko muzikos kompanijai “Zona”.

Daugiau nei tris valandas trukusį renginį vedė TV laidų vedėjas Algis Ramanauskas – Greitai, persikūnijęs į griežtą vokiečių kilmės cirko prižiūrėtoją, bei paslaptingoji burtininkė - aktorė Rimantė Valiukaitė.

Pasibaigus „Radiocentro apdovanojimų 2006“ ceremonijai, „Siemens“ arenoje susirinkusius žiūrovus savo koncertu džiugino amerikiečių grupė „Fun Loniv‘ Criminals“, po kurio apdovanojimų dalyviai RC gimtadienio linksmybes tęsė „FTV“ naktiniame klube.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją