Sel‘as dovanojo merginai gėlių, automobiliu važinėjosi po naktinį miestą, valgė prabangiuose restoranusoe ir net pats gamino valgį.

Ir tai dar ne viskas. Egis pasirodė kaip puikiai mados istoriją išmanantis vaikinas. Vaikščiojant kartu po prabangių parduotuvių skverą, mergina paklausė Egio, iš kur atsirado „Armani“ mados namai. E.Dragūnas papasakojo tikriausiai jokiuose mados istorijos vadovėliuose neaprašytą legendą: „Armani buvo pirmas tikras dizaineris, kurį pagimdė ne moteris, o vyras“.

Tačiau didžiausiu Sel‘o viešnagės Italijoje akcentu tapo netikėtai atsiskleidęs pamaldus ir dvasingas Egio veidas. Dainininkas kartu su mergina beveik valandą praleido koplytėlėje, mąstydamas apie savo gyvenime ir melsdamasis.

Išsamią ir tikrą istoriją apie Egidijaus Dragūno nuotykius Italijoje žiūrėkite jau šį penktadienį, 21. 30 val. per „Tango TV“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją