Pirmajame pasirodyme sukritikuota dėl apdarų – itin trumpą sijono, pasiūto iš lietuvių trispalvės spalvų, pusfinalyje Natalija pasirodė su tomis spalvomis žibančiu, tačiau kiek ilgesniu sijonėliu.

Šou pasaulio versle itin populiari moteris šį kartą vedėjų buvo pavadinta „Lietuvos šou verslo žvaigždute“. O paskelbus, kad Natalija ir Linas liko paskutiniai, Lietuvos televizijos studijoje žiūrovai ėmė ploti, tačiau tai atlikėjos nenuliūdino.

Didžiausia sėkmė pusfinalyje lydėjo Jekateriną Romanovą ir Nerijų Jasaitį, atlikusį baleto elementais paremtą šokį, kuris simbolizavo gintarą. Grakštumo šokiui ir jo atlikėjai suteikė Juozo Statkevičiaus plazdanti suknelė.

Antrojoje vietoje liko pagal Aistės Smilgevičiūtės kūrinį „Strazdas“ šokę Ignas Krupavičius ir Beata Skaisgirytė.

Komisijos ir žiūrovų balsai lėmė, kad tretieji, patenkantys į finalą – pirmojo pusfinalio lyderiai - Karina Krysko su Sauliumi Skambinu. Pirmą kartą pasirodžiusi atlikėja vilkėjo juodą suknelę, kurią šį kartą išmainė į žydrą apdarą. Komisija labiausiai sukritikavo „kiek pasenusį“ Christinos Aguileros kūrinį „Mulen Rouge“. „Nusibodo“, - drąsiai pareiškė Kęstutis Andrijevskis.

Į finalą pateko ir Deividas Meškauskas su Rūta Ščiogolevaite. Nors komisijos nariai daugiau taškų davė Marijai Simonai Šimulynaitei bei Deivido broliui Donatui Meškauskui, žiūrovai norėjo, kad finale būtų Deivydas su Rūta.

Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj - paskutinieji, patekę į pusfinalį. Nors Vytenis Pauliukaitis šmaikštavo „Donatas jaučiasi žvaigžde", jie įrodė esantys verti pusfinalio, atlikę tango šokį su lietuviškais motyvais.

D. Mikelkevičiūtė ir S. Jarpyliovas, pasak komisijos narių, šį kartą buvo per daug įsitempę, todėl kartą suklupo, kritikos susilaukė ir Dalios suknelė.

Stipriai sukritikuoti atkrentamajame pusfinalyje, Ivo Wellekensas ir Ieva Žilienė, pasak vertintojų, pusfinalyje pasirodė kur kas geriau, tačiau šie žodžiai nepadėjo jiems pelnyti nei komisijos, nei žiūrovų simpatijų.

Komisijos pirmininkui Virginijui Visockui pusfinalyje talkino Gabrielė Valiukaitė, Gytis Ivanauskas, Ieva Šimukauskaitė bei K. Andrijevskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją