Ši jauna žavi moteris yra dviejų vaikų – 3,5 metų Emilio ir 1,5 Saulės – mama. Praėjusių metų pabaigoje Giedrė tapo dešimtmetį švenčiančių Julijos Žilėnienės mados namų kolekcijos veidu. Žinomo fotografo Tomo Kaunecko darytoje fotosesijose „Karališka aistra“ Giedrė atsiskleidė ir kaip talentingas fotomodelis. Moteris į fotostudiją pakliuvo visiškai atsitiktinai.

„Buvau vaikiškame spektaklyje. Nusiklausi, su dviem vaikais ant rankų. Pastebėjau, kad vienas žmogus mane sekioja, apžiūrinėja. Galvoju – gal nugaroj skylė ar dėmė kokia. O jis pasirodo, modelį atrado“, - juokėsi istoriją prisiminusi Giedrė.

Pažintimi su Giedre džiaugiasi ir dainininkas, visada jaunas ir visada moterų numylėtinis Egidijus Sipavičius. Prieš savaitę išgirdęs Giedrės vokalą, žinomas dainininkas nustebo , kaip puikiai dainuoja jo būsimoji partnerė.

„Jos balsas – plataus diapazono, gerai valdomas, pati Giedrė darbšti ir nori tobulėti, o tai svarbu“, - savo partnerę gyrė E. Sipavičius.

Dainininkas jau ne pirmą kartą dalyvauja duetų projektuose. „Man įdomu. Dainuoti vienas esu įpratęs, o su nauju žmogumi – nauja patirtis, kuri verčia pasitempti“, - sakė E. Sipavičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją