Ketvirtieji liko Skaiva ir Ruslanas, tretieji - Stano ir Šorena, antrieji - Rūta ir Mundis.

Visą vakarą tarp pirmųjų dviejų porų, tiksliau už juos balsuojančių žiūrovų, virė įnirtinga kova. 8379 balsus gavo Rūta su Mundžiu, 9647 - nugalėtojai Mia ir Giedrius.

Renginys prasidėjo rekordu. Tiksliau – jo paskelbimu. Ilgiausiai žemyn galva dainavusiu žmogumi Lietuvoje tapo aktorius Audrius Bružas, kuris šou dalyvavo su dainininke Karina Krysko, tačiau vėliau iš žaidimo iškrito.

Žiūrovai už savo numylėtinius finale galėjo atiduoti neribotą skaičių balsų. Šįkart griežtosios komisijos kritika bei pagyrimai buvo tik patariamojo pobūdžio.

Pastarieji - Dalia Teišerskytė, Vytautas Juozapaitis, Gediminas Zujus ir Donatas Katkus - daugiausia savo simpatijų atidavė Rūtai ir Mundžiui.

Tuo tarpu žiūrovų simpatijos vis keitėsi. Vienos pertraukos metu pirmavo Mia su Giedriumi, kitoje - jau Rūta su Mundžiu. Stabiliai trečiojoje vietoje laikėsi Skaiva su Ruslanu, ketvirtojoje - Stano ir Šorena.

Dalyviai - priešinfarktinės būsenos

Visi keturi duetai tiesioginės transliacijos metu dainavo po vieną dainą kiekviename ture, o tų turų buvo trys. Dalyviai išties jaudinosi. Vedėjui Rolandui Vilkončiui po pasirodymų pamatavus dainininkų kraujo spaudimą, beveik visų buvo kur kas aukštesnis nei įprasta.

"Tu jau turėtum būti negyvas", - Mundžiui sakė Rolandas. Šorenos pulsas po pasirodymo buvo net 149 širdies dūžiai per minutę (kai įprasta, jog žmogaus pulsas turėtų būti apie 70-80).

„Žvaigdžių duetų“ finalo kovoje dėl auksinių mikrofonų buvo metami didžiausi ir galingiausi ginklai. Žurnalistės Skaivos Jasevičiūtės ir „Muzikos akademijos“ laimėtojo Ruslano Kirilkino duetas didžiajame finale atliko šiemetinės „Eurovizijos“ laimėtojo Alexanderio Rybako dainą „Fairytale“.

Ir tai – ne vienintelė paskutinio šį sezoną „Žvaigdžių duetų“ koncerto eurovizinė staigmena. Šeštadienio vakarą nuskambėjo ir šiemetinės „Eurovizijos“ Švedijos atstovės Malenos Ernman kūrinys „La Voix“. Švedijos operos solistės dainą lietuviškai atliko ankstesnių „Žvaigdžių duetų“ dalyvės Vaida Genytė ir Renata Voitechovskaja.

Netikėti duetai

Netikėti duetai – paskutinio „Žvaigdžių duetų“ koncerto staigmena žiūrovams.

Kartu dainavo pirmojo ir antrojo „Žvaigdžių duetų“ sezonų laimėtojai – Deivis ir Romas Bubnelis. Jiedu atliko skandalingą, daug diskusijų sukėlusią Deivio dainą „Lietuva“, tiesa, perdarytą, ir, skambėjusią visai kitaip.

Tarp didžiojo finalo svečių buvo ir Ramūno Rudoko bei Radži, Leo ir Alano Chošnau, Aistės Pilvelytės ir Vilijos, Juditos Leitaitės ir jos sūnaus Dainiaus duetai.

DELFI skaitytojų nuojauta pasiteisino

Beje, praėjusią savaitę DELFI skaitytojams rengėme balsavimą: kas jų nuomone laimės "Žvaigždžių duetus". Balsavime dalyvavo beveik 12 tūkstančių interneutų. Daugiausia balsų surinko Mia ir Giedrius, antrieji liko Rūta ir Mundis, tretieji - Skaiva ir Ruslanas, ketvirtieji - Šorena bei Stano.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją