„Šiemet paauksuotas statulėles ryškiausios scenos ir eterio žvaigždės atsiims kaip tikroje prestižinių filmų apdovanojimų ceremonijoje. „Oskarams“ prilygstantis „Vaikų balso“ koncertas neapsieis ir be intrigų. Renginyje bus ir veiksmo, ir nuotykių, ir komedijos elementų, ir kvapą gniaužiančių kaskadinių triukų, kurie mus taip stebina kino teatro ekranuose. Renginio svečiai salėje ir prie TV3 ekranų pasijus tarsi tikroje filmavimo aikštelėje“, – pasakoja daugiametė „Vaikų balso 2010“ idėjos autorė ir režisierė Rasa Micachienė.

Spalvingus apdovanojimus ves pažįstami ir nauji scenos veidai, tačiau kūrėjai kol kas slepia juos kaip tikras kino žvaigždes.

„Tam, kad išnarpliotum linksmą detektyvą ir išdalintum net aštuonias statulėles, prireiks nemažai rankų, todėl šiemet „Vaikų balso 2010“ sceną puoš net keturi jauniems žiūrovams ir jų tėveliams pažįstami veidai“, – intriguoja Rasa.

„Vaikų balso 2010“ apdovanojimai, virtę veiksmo, komedijos ir nuotykių filmu – balandžio 5 d. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją