„Visiems ima atrodyti, kad aš esu vienintelis Lietuvoje atsakingas už viską, kas susiję su „Eurovizija“. Prognozių išvis nepakenčiu, nes neįmanoma žinoti, kaip susidėlios vietos“, - per ilgametę darbo patirtį teigia supratęs D.Užkuraitis.

Lietuvos kitoms šalims skirtus balus šeštadienį tiesioginės finalo transliacijos metu visai Europai skelbs laidų vedėjas Giedrius Masalskis. Tai bus didžiausia auditorija, kokiai jam yra tekę kalbėti. „Tikiuosi, nenusikalbėsiu. Reikės ką nors juokingo pasakyti, tik dar nesugalvojau ką“, - DELFI sakė G.Masalskis. Jis lengva ranka sutiko paskaityti balus, bet paskui sužinojo, kad reikės tris dienas repetuoti. „Iki šiol nesuprantu, ką ten dėl tų kelių sekundžių repetuoti? Hello Europe, this is Vilnius calling? (Sveika Europa, čia kalba Vilnius - aut. past.) Bet aš per ilgus televizinio darbo metus pripratęs prie visokių keistų reikalavimų. Reikės, parepetuosiu“, - juokėsi jis.

Balų skelbėjo pozicija nėra tokia stabili, kaip konkurso komentatoriaus kėdė. Per ilgus metus Lietuvos balus yra skelbę laidų vedėjai: Loreta Tarozaitė, Rolandas Vilkončius, Lavija Šurnaitė, Ignas Krupavičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją