Velnio tuzinu pažymėtus apdovanojimus vedė smailialiežuvės Asta Stašaitytė-Masalskienė ir Livija Gradauskienė, po kurių pašmaikštavimų teko raudonuoti ne vienai pramogų pasaulio įžymybei. Po kelerių metų pertraukos scenoje kartu pasirodęs duetas neleido nuobodžiauti nei renginio kaltininkams, nei žiūrovams.

„Ačiū, katinėli, kad tu esi. Aš vis dar tave myliu“, - padėkojusi komisijai ir gerbėjams už geriausios praėjusių metų atlikėjos apdovanojimą dainininkė V. Riaubiškytė ištarė visų taip ilgai (nuo paskutinių RC muzikinių apdovanojimų – DELFI) lauktus žodžius savo mylimajam Viliui Tarasovui.

Geriausi praėjusių metų debiutantai iš grupės „Gravel“ kol kas dar scenoje niekam neprisipažino, tačiau rėždami padėkos kalbą tikrai nepasikuklino. „Mums yra beprotiškai fantastiškai smagu iš jūsų gauti šitą žvaigždę, – iš maestro Vytauto Kernagio atsiimdamas statulėlę šmaikštavo „Gravel“ lyderis Tomas Sinickis. – Mes iš tikrųjų tikėjomės. Jei reikės, mes kitais metais galėsime ir moterį atlikėją perspjauti. Iš tikrųjų džiaugiamės, kad turėdami labai mažai resursų ir paramos iš leidėjų, be jokio vadybininko sugebame gauti šitą apdovanojimą kaip ir bet kokį kitą. Mes be „Grammy“ nenurimsim“.

„Būti pastebėtiems tarp daugelio yra malonu, kaip žinia, gyventi gerai, o gerai gyventi yra dar geriau. Tad malonu būti ne tik pastebėtam, bet ir nugalėti“, - įteikdamas grupei „LT United“ pačios geriausios praėjusios metų grupės apdovanojimą pastebėjo muzikologas Darius Užkuraitis.

„Malonu gauti tą prizą. Žinau, kad tie visi dalykai lepina, galvelė sukasi. Iš tikrųjų jie ne daug padeda kažką padaryti gerai. Kaip sakiau, stoviu čia kaip prieš 10 metų ir čia niekas nepasikeitė. Mes labai daug žvengiame ir žvengiame iš savęs. Tai nėra gerai. Reikia išvadas pasidaryti vieną kartą“, - ketvirtadienio vakarą atsiimdamas antrąją „Bravo“ žvaigždę dėstė grupės „Sel“ galva Egidijus Dragūnas.

Tą patį vakarą 12 originalių pasirodymų žiūrovus stebino netradiciniais sprendimais, dar negirdėtomis dainomis ir specialiai apdovanojimų ceremonijai paruoštais šou. Skandalingieji „Žas“ šokiravo rafinuotų, retro stiliaus drabužiais pasidabinusių džentelmenų įvaizdžiu. Pasiausti scenoje sumanę geriausi debiutantai – „Gravel“ – sudaužė visą scenoje buvusią aparatūrą.

Vienas geidžiamiausių šių dienų atlikėjų – Mantas – seksualių šokėjų apsuptyje jautėsi itin jaukiai, o pasirodymo metu liepsnojančios aistros tarp dainininkės V. Riaubiškytės ir atlikėjo V. Tarasovo turbūt įkaitino ne vieną žiūrovą.

Grupė „Saulės kliošas“ publiką stengėsi papirkti judinti kūną verčiančia daina ir gundančiu pasirodymu, o vienas iš pretendentų į geriausio albumo apdovanojimą ilgametis blondinas Igoris Kofas iš grupės „Lemon Joy“ žiūrovus nustebino ugninės spalvos plaukais.

Šypseną spaudžiančią dainelę kartu su keturiais „Konkorėžiukais“ atliko laidų vedėjas Algis Ramanauskas-Greitai. Paslaptingai seksualiu pasirodymu turbūt ne vieną žiūrovą pradžiugino „69 danguje“ merginos.

Ypatingais ketvirtadienio vakarą turbūt pasijautė visi aštuoni šiųmečių „Bravo“ žvaigždžių savininkai. Kai kas ją gavo net ne po vieną:

„Metų debiutas“ - „Gravel“

„Metų grupė“ - „LT United“

„Metų albumas“ - SEL „Muzika“

„Metų daina“ - SEL su Mia „Muzika“

„Metų prodiuseris“ - Žilvinas Žusinas

„Už nuopelnus Lietuvos muzikai“ - Mikas Vaitkevičius

„Metų atlikėja“ - Violeta Riaubiškytė

„Metų atlikėjas“ - Andrius Mamontovas

Kokia jūsų nuomonė apie skirtas „Bravo žvaigždes? Atsakykite į klausimą kolonoje dešinėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją