Merginos soline karjera rūpinasi prodiuserinė kompanija „Solist“.

„Daug kartų su Vaida esame susitikę įvairiuose koncertuose – juk ji daug metų atliko back vocal partijas įvairiems Lietuvos muzikantams. Taip pat daug žinojau apie jos muzikinį išsilavinimą, dalyvavimą įvairiuose konkursuose ir panašiai. Todėl ir pasiūlėme Vaidai tapti solo atlikėja. Tikime, jog tai mergina, kuri gali nustebinti ne vieną savo muzikiniais sugebėjimais. Taip ir bus – sakė kompanijos „Solist“ prodiuseris Vilius Survila.

„Pirmasis atlikėjos singlas „Dangiški migdolai“ - tai linksma, gal kiek vėjavaikiška, tačiau kupina geros nuotaikos ir nerūpestingumo, kurio šiandieną visiems taip trūksta, daina. Dainos nuotaika labai artima man pačiai – nuolat stengiuosi išlikti pozityviai nusiteikusi ir kuo daugiau šypsotis – tai užburia kitus“, – pranešime spaudai sakė nuolat besišypsanti Diamond.

Diamond - "Dangiški migdolai" (norint klausyti dainos būtina Winamp programa)

Mergina su nekantrumu laukia, kol radijo stočių eteryje nuskambės pirmoji jos solinė daina ir tikisi palankių įvertinimų tiek iš artimųjų, tiek iš lietuviškos muzikos mylėtojų. „Nenoriu niekur skubėti ir niekam nieko žadėti“, – paklausta apie ateitį sako Diamond. „Noriu, kad viskas būtų natūraliai ir nuoširdžiai. Todėl nenoriu kuo greičiau „iškepti“ krūvos dainų. Geriau viena, bet nuoširdi, išgyventa, nei penkios, bet tokios, kurių nesinori nei dainuoti, nei klausyti“, – paklausta apie ateities planus ir vizijas atviravo atlikėja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją