Pasak DELFI šaltinių, dainininkas visada trumpų pertraukėlių tarp dainų metu pokštaudamas kalbasi su žiūrovais, laido įvairiausius juokelius. Taip beklausant dainininko pokštų iš paties pop dievaičio lūpų pasigirdo „Eurovizijos“ dainų konkurse pasirodžiusių lietuvaičių dainos žodžiai „we are the winners“.

Sudainavęs kelias pagrindines dainos frazes R. Williamsas toliau tęsė savo solinį koncertą.

Išleidę singlą „We are the winners“ šmaikštieji „LT United“ vyrukai įrašė ir specialią dabar visą pasaulį užvaldžiusiam futbolo čempionatui skirtą dainą. R. Williamsas yra užkietėjęs futbolo fanas, todėl spėjama, kad galbūt dėl to „We are the winners“ įstrigo ir visame pasaulyje žinomo dainininko galvoje.

Vienas iš „LT United“ narių dainininkas ir muzikantas Viktoras Diawara, išgirdęs, kad superžvaigždė R. Williamsas sudainavo šešių vyrukų iš Lietuvos Europai pristatytos dainos žodžius, tiesiog negalėjo tuo patikėti.

„Tai iš tikrųjų yra nerealu. Labai juokinga ir įspūdinga vienu metu. Nereikėtų to perreikšminti, bet tai yra labai maloni žinia ir geras „prikolas“. Sužinojęs šią naujieną aš baisiai apsidžiaugiau“, - su šypsena balse pasakojo V. Diawara.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją