Grupės „raideryje“ „Metallica“ lyderis Jamesas Hetfieldas pateikė užklausą dėl galimybės sudalyvauti tradicinėje lietuviškoje medžioklėje. Prieš antrąjį koncertą, balandžio 21 d., prašoma surengti išvyką į miškus, kurios metu grupės nariai galėtų išbandyti šį ganėtinai nebūdingą roko žvaigždėms užsiėmimą bei pabendrauti su paprastais, pageidautina nesusijusiais su pramogų verslu, Lietuvos žmonėmis.

Vienas grupės narys pageidauja pamatyti ir kitus Lietuvos miestus, o tai nėra kliūtis žinant, kad „Metallica“ turi savo asmeninį lėktuvą ir gali per valandą pasiekti bet kurią Lietuvos vietovę. Kuris miestas tai bus, renginio organizatoriams uždrausta atskleisti, bet užsimenama, kad jame „Metallica“ narys gali likti nakvoti.

Akivaizdu, jog „Metallica“ žino, kad Lietuva - krepšinio šalis. Žvaigždės iš Los Andželo nori originalių Lietuvos krepšinio rinktinės marškinėlių. Galbūt roko grandai šį pageidavimą įrašė pasikonsultavę su Ozzy Osburne, kuris noriai puošėsi krepšininkų marškinėliais koncerto Lietuvoje metu.
Be išvykos į užmiestį legendinių rokerių grupei įdomi šalies praeitis bei sostinės įžymybės. Grupės atstovai paprašė pateikti Lietuvos istorijos santrauką.

„Metallica“ norėtų ekskursijos su gidu po gotikinį Vilnių, tačiau pageidauja, kad ekskursijos metu būtų uždarytas ne tik automobilių, bet ir pėsčiųjų eismas. Prieš išvykstant rokeriai pageidauja sudalyvauti vietinių gamintojų alaus degustacijoje ir paragauti autentiškų lietuviškų patiekalų.

Anot Vidmanto Šiugždinio, iš punktų, minimų „Metallicos“ „raideryje“, galima daryti išvadą, jog grupė domisi Lietuva ir šalį garsinančiomis legendomis. Pageidavimų sąrašo ilgį, matyt, lemia dar tai, jog mūsų valstybėje „Metallica“ lankosi pirmą kartą ir čia vieši net tris dienas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją