Iki šiol populiari dainininkė prieš sostinę koncertavo Šiauliuose ir Kaune. Koncerto organizatorių teigimu, Vilniuje publika buvo vėsesnė, nei kituose dviejuose miestuose, Šiauliuose ir Kaune žiūrovai atsistojo jau po pirmų dainų.

Publika susirinko įvairi: daugiausiai – vyresnio amžiaus žmonės, nemažai vidutinio amžiaus žiūrovų, taip pat atėjo nemažai rusų bei lietuvių tautybės jaunuolių.

Koncertas truko 2 valandas, jo metu padainavo ir S. Rotaru sesuo, kartu atvykusi baleto trupė sušoko kelis šokius. Atlikėja dainavo, spėjo parodyti garso režisieriams, ko jai reikia, vadovavo apsaugininkams ir paragindavo žiūrovus: „Aplodismentai mano merginoms (šokėjoms). O dabar – aplodismentai man.“

S. Rotaru parodė savo 60-ojo jubiliejaus programą ir atliko dainas moldavų, ukrainiečių bei rusų kalbomis.

S. Rotaru yra ne kartą buvusi Lietuvoje, paskutinį kartą – 2006 m. Pastaruosius 10 m. ji gyvai neduoda interviu, nepadarė išimties ir šį kartą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją