Ruslanas Kirilkinas į plačiai Lietuvoje nuskambėjusį skandalą pateko 2002 m., kai buvusio klaipėdiečių grupės „Omega“ vokalisto provokuojančios nuotraukos pasirodė gėjams skirtame interneto portale. Netrukus R. Kirilkino nuotraukas, kuriose atlikėjas glėbesčiuojasi su pusnuogiu vaikinu, perspausdino vienas didžiųjų Lietuvos dienraščių.

Po ketverių metų Suomijos žiniasklaidoje pasirodė žinutės, kad praėjusių metų birželį į Suomiją atvykęs R. Kirilkinas ketina tęsti savo muzikinę karjerą minėtoje šalyje. Pasak vokalisto, Lietuvoje jis negalėjęs būti atviras sau ir kitiems, todėl buvo priverstas išvykti.

Bandant savo laimę atrankoje į muzikinį realybės šou „Idols“ dainininkui teko susipažinti su santūria suomių publika. Tempere mieste jis yra žinomas kaip perspektyvus džiazo atlikėjas, pasirodantis vietiniuose baruose ir naktiniuose klubuose.

Ruslano debiutas atrankoje nebuvo sėkmingas. Dalyvius atrinkusi komisija nusprendė, kad suomiškai beveik nekalbantis jaunuolis nebus įdomus realybės šou žiūrovams. Po tokio komisijos sprendimo internete pasirodė daugybė komentarų, reikalaujančių atsižvelgti į puikius vaikino vokalinius sugebėjimus.

Dainininkui buvo suteiktas antrasis šansas ir praėjusį sekmadienį jis dar kartą pasirodė griežtajai muzikinio realybės šou komisijai. Pritariant suomių grupei „Rajaton“, R. Kirilkinas uždainavo suomiškai.

Suomijoje muzikinį realybės šou stebinčiųjų nuomone, R. Kirilkinas yra vienas populiariausių dainininkų minėtame projekte. Pasak DELFI šaltinių, dalyvaudamas projekte „Idols“ jis užsiminė ir apie Lietuvoje įvykusį skandalą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją