Dainininkės atstovas nenurodė, kokios būtent pagalbos prireikė B. Spears ir kurioje reabilitacijos klinikoje ji nusprendė gydytis. Tačiau žurnalai "People" ir "TMZ.com" pranešė, kad ji kreipėsi į reabilitacijos kliniką Los Andžele, raginama šeimos narių.

Po skyrybų su vyru Kevinu Federline`u, su kuriuo ji pragyveno dvejus metus ir susilaukė dviejų vaikų, B. Spyrs tapo tikra vakarėlių liūte. Ji dažnai smagindavosi su kita į pramogas linkusia JAV įžymybe, o paparacams pavyko užfiksuoti kadrus, kuriuose "Grammy" apdovanojimą pelniusi dainininkė vilkėjo mini sijoną be kelnaičių.

Sausį B. Spears parašė labai jausmingą laišką savo gerbėjams, pateiktą jos interneto svetainėje, kur ji atsiprašo už pastaruosius savo išpuolius ir žada grįžti "stipresnė ir geresnė nei bet kada".

Neseniai plikai galvą nusiskutusios dainininkės laukinius šėliojimus atidžiai seka K. Federlane`o advokatai, kurie sieks teisme įrodyti, jog B. Spears yra bloga motina, todėl vaikai turėtų gyventi su jos buvusiu sutuoktiniu.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją