YVA lyderei N.Zvonkei pastarosios kelios savaitės buvo kaip reikiant įtemptos. Be to, kad nuolat treniravosi „Lietuvos šokių dešimtukui“ ir koncertavo, mergina bendravo su įvairiomis draudimo bendrovėmis. Sekdama Holivudo žvaigždžių pavyzdžiu, ji nusprendė apdrausti savo kūną. Ir ne bet kokia suma, o milijonu! Deja, paaiškėjo, kad kitaip nei Holivude, Lietuvoje apsidrausti tokia suma kol kas neįmanoma.

Kūnas vertas milijono

Prasidėjus projektui „Lietuvos šokių dešimtukas“ Natalija suprato, kad traumos šokant labai tikėtinos.

„Dabar jaučiu didžiulę riziką, jog galiu susižeisti, nes smulkių traumų jau dabar yra. Jei atsitiktų kas nors rimtesnio, būtų gerai turėti garantijų“, – dienraščiui L.T. pasakojo dainininkė. Jau po pirmos „Šokių dešimtuko“ laidos atlikėjai teko kreiptis į medikus: neatsargiai darydama špagatą moteris stipriai pasitempė raumenis. Be to, vienoje televizijos laidoje N.Zvonkė išgirdo būrėjos žodžius, kad įvairių sužalojimų šokdama neišvengs.

Kaip ir Holivudo žvaigždė Jeniffer Lopez ar pasaulinio lygio modelis Naomi Campbell, atlikėja nutarė savo neįkainojamą kūną įkainoti – apdrausti milijonu litų. Pateikusi prašymą draudimo kompanijai, dainininkė atsakymo laukė kelias savaites. Natalijos norą svarstė ne tik Lietuvos agentai ir jų vadai, bet ir jų vadovai užsienyje.

„Milijonu manęs nedraudžia nė viena stambesnė draudimo kompanija. Per rizikinga – dainininkai, aktoriai, pramogų verslo atstovai priklauso per didelės rizikos grupei. Todėl, manau, ir atskirų kūno dalių apsidrausti Lietuvoje nebūtų įmanoma“, – apgailestavo Natalija.

Maksimali suma –300 tūkstančių

Į smulkias draudimo bendroves Natalija nesikreipė, tad jei atsirastų kompanija, siūlanti moters kūną įkainoti milijonu litų, ji nedvejodama pasirašytų tokią sutartį. Kol tokios nėra, YVA lyderė apsidraudė 300 tūkstančių litų. Tai maksimali suma, kurią galėjo pasiūlyti kompanija „Lietuvos draudimas“.

Visus formalumus tvarkė dainininkės vyras Deivydas Zvonkus, todėl kiek kainavo draudimas, Natalija sako nežinanti. „Man reikėjo tik pasirašyti. Jei būtų apdraudę milijonu, būtų tekę mokėti 4 tūkst. litų per metus, tai vienkartinė įmoka, o ne kaupiamasis draudimas“, – pasakojo moteris.

Pasak N.Zvonkės, draudimo išmoką jis gaus tik patyrusi nemažą traumą. Tad jeigu iki kraujų nutrins bateliai, kaip atsitiko praėjusį šeštadienį, pinigai nebus mokami. „Išmoką gaučiau, jei įtrūktų raumuo, lūžtų kaulas, už patempimus ir panašiai“, – sakė Natalija. Kol kas ji nespėjo rimtai išstudijuoti draudimo sutarties.

„Linui viskas gerai, tik dažnai nuo manęs per veidą gauna. Nesu profesionalė, kai kurių judesių nemoku, tai ir užvožiu per veidą“, – sakė dainininkė, paklausta, ar šokių partneris neketina pasekti jos pėdomis ir apsidrausti kūną.