Pasak liudininkų, dvikovą akivaizdžia persvara laimėjo N.Zvonkė. Tačiau absoliutus nugalėtojas dar nėra aiškus, mat Mia parašė pareiškimą policijai.

Pasak LNK realybės šou „Trečias nereikalingas“ vedėjos, ją konsultavę teisininkai sakė, jog po muštynių likę padariniai – ant rankų likusios mėlynės, nulaužti pirštų nagai ir net su mėsa išrautas nagas gali būti traktuojami kaip sunkus kūno sužalojimas, tad Natalijos gali laukti nelengvas procesas.

Dainininkių pateiktos muštynių versijos radikaliai skiriasi. Pasak Mios, tarp jos ir N.Zvonkės juoda katė perbėgo prieš pusmetį. Tačiau dėl kokių aplinkybių dainininkės pradėjo šnairuoti viena į kitą, Mia nenorėjo pasakyti. Realybės šou „Trečias nereikalingas“ vedėja sakė, jog nesutarimų priežastis galbūt atskleis vėliau, tačiau jei ši istorija išlįs į viešumą, paaiškės „daug negražių dalykų apie N.Zvonkę“.

"Vakarėlyje prie manęs priėjo Deivydas Zvonkus ir pradėjo klausinėti: „Mia, na, kodėl jūs nesutariate su Natalija?“, - prisiminė Mia. Tačiau jiems išsikalbėti nebuvo lemta – netrukus Natalija kolegei kibo į plaukus ir per kilusias grumtynes lūžo Mios nagai. Tiesa, Mia skolinga neliko – Nataliją apipylė šampanu. Mia neslepia, kad toks kolegės elgesys ją pribloškė – visą šeštadienį, kęsdama skausmus, ji laukė, kol Natalija paskambins ir jos atsiprašys už sukeltą incidentą, tačiau skambučio nesulaukė.

„Natalija – žmogus be sąžinės. Ji prisišiukšlinusi iki ausų“, - N.Zvonkės poelgiu pasibaisėjusi Mia nevyniojo žodžių į vatą.

Pasak Natalijos, dėl kilusio incidento greičiausiai kaltas alkoholis. „Mergina stipriai pergėrė“, - tvirtina N.Zvonkė, kuri, po koncerto atvykusi į „Prie universiteto“ vykusį vakarėlį, buvo, jos teigimu, visiškai blaiva.

Pamačiusi, kad Mia aktyviai bendrauja su jos vyru, Natalija bandė perimti iniciatyvą į savo rankas, tačiau išgirdo ne pačius maloniausius žodelius, adresuotus jai. „Tu esi paskutinė paleistuvė“, - bet tai sušvelnintas variantas“, - pasakojo Natalija. – „Kaip tu, Zvonkau, gali su tokia gyventi?“

Pasak Natalijos, po žodinės atakos Mia ėmėsi ryžtingesnių veiksmų ir kibo į atlapus. „Aš ją stumtelėjau, ji griuvo, nusilaužė piršto nagą, - apie skandalingą Stano vestuvių vakarėlį pasakojo N.Zvonkė. – Ji kabinėjosi ir prie kitų svečių – kai kalbėjomės su Gediminu Jauniumi, jį kažkuo apipylė. Gediminas net sušuko: „Ei, ką darai?“

N.Zvonkė tvirtino, kad nors Mia ir parašė pareikšimą policijai, jaučiasi gana drąsi – pasak jos, nemažai liudininkų, net ir nelabai ją mėgstančių, galės paliudyti, kad kilusio incidento kaltininkė yra ne ji, o Mia.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją