Santuokos liudininkais jaunieji pasirinko televizijos laidų vedėją, dainininką Marijoną Mikutavičių ir Kotrynos draugę Rūtą Bartašiūtę.

Jauki Lino ir Kotrynos amžinos meilės įžadų ceremonija tapo puikia pramoga lenkų turistams, pastarieji su didžiausiu susidomėjimu stebėjo spalvotų žiedlapių jūroje skendėjusius iš bažnyčios žengiančius jaunavedžius, pozavo prie senovinio „Citroen“ markės jaunųjų automobilio.

Jaunoji vilkėjo baltą pečius apnuoginančią, subtilia tiulio gėle puoštą suknelę, jos galvą dengė ilgas nuometas. Linas buvo pasipuošęs solidžiu pilku kostiumu.

Santuokos ceremoniją pradėjo ir po iškilmių šampano taurių skambesiui antrino styginių kvartetas.

Pasveikinti jaunavedžių susirinko nemažai žymių Lietuvos pramogų pasaulio atstovų: Rolandas Skaisgirys su žmona Valdone, Agnė Šemberienė, Linas Zareckas, Marius Berenis – Tru, Martynas Starkus su drauge Kotryna, Audrius Siaurusevičius.

Jaunuosius sutuokęs brolis Algirdas Malakauskis ceremonijos pabaigoje nuotaikingai palinkėjo: „Te niekas jūsų neišskiria, net sportas“.

„Apšilę“ bažnyčios kiemelyje, svečiai patraukė į Trakus, kur verslo ir laisvalaikio centre „Margis“ linksmybes pratęs artimiausi jaunavedžių bičiuliai ir giminės.

Laimę atradęs drauge su trejais metais jaunesne Kotryna, 36- erių Linas išgyveno ne vieną nelaimingą meilės istoriją. Su ilgamete drauge Daiva Urbonavičiūte išsiskyręs vyras netrukus sužinojo apie jos mirtį, kiek vėliau sėkmė aplenkė ir santykius su advokate Džiolana Tarvainyte.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją