Iš trečiadienio į ketvirtadienį vidurnaktį G. Sabutytė su R. Alijevu atvyko į Vitebske esantį medicinos universiteto bendrabutį jo automobiliu. Kitas grupės merginas savo „Audi“ atvežė Nijolė Pareigytė. Čia jau dieną prieš buvo apsistojęs Egmontas Bžeskas.

Kad tuščiai nevažiuotų, sužadėtinių automobilis buvo užkrautas pūkuotomis širdimis, skirtomis pasirodymui, kuriame bus pristatyta „Meilės simfonijos“ rusiška versija.

Kol fotografai fiksavo Nijolės keleivius – Kariną Krysko su Sauliumi Skambinu ir Ingridą Martinkėnaitę, R. Alijevo automobilis sustojo nuošaliau ir bandė išvengti dėmesio. Fotografams suskubus pas juos, atlikėja išlipo iš mašinos, o jos mylimasis, atsigulęs ant sėdynės, bandė likti nepastebėtas.

Vyriškis kantriai laukė automobilyje visą laiką, kol G. Sabutytė sutvarkė reikalus bendrabutyje, kuriame apsistojo visi grupės nariai.

Sužadėtiniai apsigyveno atskirai

Tiesa, nors merginos ir jų prodiuseris su Oksana Zlatkovaite apsigyveno kukliame bendrabutyje, R. Alijevui buvo surastas liukso kambarys viename iš viešbučių. Ne tik dėl to, kad iš anksto nesutarus jam neliko atskiro kambario, o ir į bendrabučio lovą vargu ar būtų tilpęs. Kartu su juo nakvoti išvyko ir G. Sabutytė.

Nors ir atvykusi su mylimu žmogumi, Goda pareigingai ne kartą vyko į bendrabutį repetuoti, o ryte kartu pusryčiavo su „69 danguje“ kolegėmis. Tiesa, draugo nepamiršo. Išragavusi vietinės valgyklėlės bandeles, jų pripirko ir Rolandui, pas kurį išskubėjo iškart po pusryčių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją