Bene labiausiai žiniasklaidos atstovų dėmesį atkreipė Nijolė Pareigytė, papuošalų salone netikėtai sušukusi: „Ei, panos, pažiūrėkit, čia yra ir vestuvinių žiedų!“, - ir tuoj pat susivokusi, ką pasakė, Nijolė bandė išsisukti iš situacijos, į kurią žurnalistų akivaizdoje įkliuvo: „Ne ne, man dar nereikia vestuvinio žiedo“, - juokėsi ji.

Apsižiūrėjusios salone merginos įsidrąsino rinktis karoliukų apyrankėms. Po ilgų dvejonių ir svarstymų, kurių karoliukų reikia būsimai apyrankei, merginos vėrė juos ant grandinėlių.

Ilgiausiai apsispręsti dėl karoliukų savo apyrankei negalėjo N. Pareigytė. Mergina, atrodo, išsirinkusi reikiamus karoliukus, juos vis keitė: „Man gal geriau duokit tą, kur labiau blizga“, - kalbėjo dainininkė, ir vėl keitė savo sprendimą: „Ai o gal geriau man šitą. Ar dar galit pakeisti?“, - salono darbuotojoms kalbėjo Nijolė.

„O aš pirmoji susivėriau apyrankę“, - džiaugėsi merginų grupės narė Ingrida Martinkėnaitė ir žurnalistams paaiškino, kad jai renkantis karoliukus svarbiau buvo ne tai, kaip kiekvienas jų atrodo, o jų simbolinės reikšmės.

„Norisi, kad išliktų prasmė. Vėrimas – užkrečiama liga. Kiekvieną karoliuką stengiausi išsirinkti su mintimi. Turiu angeliuką, muzikinę dėžutę, trolį, kuris saugo, antrąją čakrą ir išmintį simbolizuojantį karoliuką, likusieji – dėl grožio“, - aiškino mergina.

Mergina džiaugėsi savo sukurtu papuošalu ir sakė, kad tai tikrai ne paskutinis kartas, kai ji atvyksta į papuošalų saloną. „Dar norėčiau ant kaklo kaklo vėrinuko“, - kalbėjo Ingrida.

Karinai Krysko buvo svarbiau ne karoliukų reikšmės, o tai, kaip jie atrodys ant merginos rankos. „Išsirinkau tuos, kurie man atrodė gražūs ir labiausiai patiko“, - paaiškino Karina.

Goda sakė besidominti psichologija ir įvairiais antgamtiniais dalykais, tačiau pabrėžė, kad ji nėra pernelyg prietaringa. Esą todėl mergina stengėsi kiekvieną karoliuką rinktis pagal jo simbolinę reikšmę.

„69 danguje“ merginos neužmiršo ir savo prodiuserio E. Bžesko. Kiekviena išrinkusi jam po karoliuką, paaiškino, kodėl būtent tokį dovanos prodiuseriui.

„Išrinkau muzikinę dėžutę. Linkiu, kad netrūktų jam kūrybiškumo, kad idėjos neišsektų“, - aiškino I. Martinkėnaitė.

„Išrinkau jam angeliuką su šešetuku. Tai apsaugos ženklas, kad plaučių uždegimas daugiau nebepultų. Primenam tuo pačiu ir apie save, kad yra tokia grupė „69 danguje“, „šeškės“, kaip jis pats mus vadina“, - aiškino N. Pareigytė.

G. Alijeva E.Bžeskui dovanos karoliuką - Budą. Mergina aiškino, kad Buda yra sveikatos ir gerovės ženklas. „Linkiu, kad susivoktų darbuose ir visame kame“, - kalbėjo Goda.

„Šis karoliukas simbolizuoja tikėjimą, viltį ir meilę. Trejybė. Svarbiausia iš tiesų yra meilė“, - apie savo išrinktą karoliuką, kurį dovanos E.Bžeskui, aiškino K. Krysko.

Išsirinkusios karoliukus ir susivėrusios apyrankes merginos šnekučiavosi tarpusavyje bei su žurnalistais. Patyliukais Goda ir Nijolė nusliūkino prie vestuvinių žiedų vitrinos. DELFI paklausta, ar iš tiesų N. Pareigytė jau ieško vestuvinio žiedo, dainininkė šyptelėjo ir dar kartą patikino, kad žengti prie altoriaus kol kas neketina.

Merginų įspūdžiai papuošalų salone - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)