Į Varšuvą susitikti su B. Willisu Mantas vyks birželio pabaigoje. Stilistas DELFI sakė nesitikėjęs laimėti, tačiau neva ženklai rodė, o ir pats jautė, kad šeštadienio vakarą turėtų įvykti reikšmingi dalykai.

„Laimėjimas man buvo labai netikėtas. Iš viso ten dalyvaus apie 200 žmonių iš viso pasaulio. Tai bus vienintelis B. Williso vakaras Europoje. Netikėta, bet aš laimėjau“, - DELFI atviravo M. Petruškevičius.

Stilistas sakė tikįs, kad visuomenėje gali pasigirsti įvairių kalbų apie tokį jo laimėjimą. Mantas užtikrino, kad visa situacija tikrai nebuvo surežisuota, o laimėta galimybė – tiesiog sėkmės ženklas.

Pasiteiravus, ar Mantas į Varšuvą keliaus vienas, ar turės galimybę į susitikimą su B. Willisu pasikviesti ką nors į kompaniją, stilistas sakė galėsiąs keliauti su pasirinktu asmeniu drauge. Paprašytas patikslinti, ar jau atsirado pretendentų, kurie pageidauja leistis į kelionę drauge, stilistas paaiškino, kad jau yra nemažai pretendentų, tačiau atskleisti, kas jie, nepanoro.

„Kai laimi tokį dalyką, tai norinčių atsirado daug“, - intrigavo jis ir pridūrė, jog ketina apsistoti prabangiausiame Lenkijos sostinės viešbutyje.

„Fidelio. Platinum“ vakaras, į kurį buvo kviečiamos Lietuvos verslo ir šou pasaulio įžymybės, intrigavo detalėmis: nuo solidžios juodai apsirengusių „kietų vyrukų“ kompanijos iki glamour modelių fotosesijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją