„Ji panoro dainuoti, sakėsi norinti būti lygiaverte grupės nare, - Godos išėjimo iš grupės „Yva“ aplinkybes DELFI aiškino Natalija. „Yvos“ lyderė sakė abejojanti, kad kitoje grupėje Goda ne tik šoks, bet ir pradės vokalistės karjerą. „Kaip klausos neturintis žmogus gali dainuoti“, - stebėjosi Natalija.

Pasak Natalijos, apie išėjimą iš grupės Goda jai pranešė vos prieš tris dienas, kai užkulisiuose jau buvo kuždamasi apie šokėjos perėjimą iš vienos grupės į kitą. „Tai tikrai ne tragedija. Ji buvo tik šokėja, taigi tai nėra didelis praradimas, nes jau radau ją kuo pakeisti“, - taip situaciją komentavo Natalija. „Yvos“ vokalistė sakėsi neišgyvenanti ir tikrai ašarų dėl to neliejanti.

Pati Goda atsisakė komentuoti savo išėjimą, nes susidariusi situacija nėra visiškai aiški. Pasirodo, kad iki liepos mėnesio Goda dar turėtų koncertuoti su grupe „Yva“, nors jau nuspręsta, kad ji bus ketvirtąja grupės „69 danguje“ nare.

Pasak grupės „69 danguje“ narės Ingridos Martinkėnaitės, visos grupės merginos yra labai patenkintos ir nekantriai laukia, kol į jų gretas įsilies naujoji narė Goda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją