Kolekcijos pristatymo vakarą skambant nostalgiškiems šansonams pradėjo trys šokėjos, papuoštos dizainerio suknelėmis. Viena jų – aktorė Ineta Stasiulytė – daugeliui TV žiūrovų pažįstama iš TV3 televizijos projekto „Dar pažiūrėsim“ epizodų. Atidengusios scenos užuolaidas šokėjos renginio atidarymo estafetę perdavė atlikėjai Evelinai Sašenko, kuri visą vakarą publiką linksmino atlikusi šansonus.

Susirinkusiųjų žvilgsnius prikaustė ne tik tobulas E. Sašenko kūrinių atlikimas, bet ir L. Salasevičiaus žinomai atlikėjai sukurta suknelė gilia iškirpte. Tiesa, E. Sašenko nebuvo vienintelė, pasirodžiusi scenoje. Ne mažiau dėmesio sulaukė ir pritariančiosios vokalistės bei muzikantų grupė, kurios būgnininkas Andrius Kairys, DELFI žiniomis, E. Sašenko mylimasis.

Viena ryškiausių L. Salasevičiaus pasirinktų manekenių – Atlanta, jau seniai esanti ne tik kūrėjo gerbėja, bet ir gera draugė.

„Liutauras yra geras mano bičiulis, kuris visada rūpinosi mano išvaizda, o pastaruoju metu – ir sceniniu įvaizdžiu. Šios kolekcijos pristatymo laukiau su nekantrumu ir dideliu jauduliu, kadangi ne tik stebėjau renginį, tačiau ir pati jame dalyvavau, demonstravau labai gražią, elegantišką suknelę. Buvau tas mini modelis, kokių retai pasitaiko mados pasaulyje“, – kalbėjo Atlanta.

Elena Puidokaitė-Atlanta

Tiesa, jos mylimasis D. Kisielius, nešinas gėlėmis į renginį atvykęs drauge su TV laidų vedėja ir žurnaliste Jurga Klimaite-Riebling, vėlavo apie valandą. Kai Donatas atvyko į naujosios kolekcijos pristatymą, Atlanta podiumu jau buvo pražingsniavusi. Laimė, renginio pabaigoje L. Salasevičius drauge su visomis manekenėmis pasirodė scenoje, tarp jų buvo ir Atlanta. D. Kisielius pasibaigus renginius negailėjo bučinių ir švelnių apkabinimų savo mylimajai.

R. Klimaitė-Riebling neslėpė, kur buvo užtrukęs Donatas. „Jis užgaišo. Ruošėsi, puošėsi, nes jam tai labai svarbus momentas, bet vis tiek pamatėm Atlantą. Visos manekenės su Liutauru pasirodė scenoje“, – kalbėjo ji.

Pasižiūrėti antrosios dizainerio kolekcijos atvyko Edmundas Štenger-Mundis su žmona Violeta, Goda Skačkauskaitė, Donatas Kisielius, Jurga Klimaitė-Riebling, Oksana Zlatkovaitė, Jurijus Levčenkovas su žmona Xiao Yan Lin, Valirijus Gigevič, Šarūnas Kirdeikis, Viktorija Jakučinskaitė bei kiti.

L.Salasevičiaus kolekcijos pristatymo svečiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Kolekcijos modelius įvertinti galite skiltyje „DELFI Gyvenimas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją