„Iš tiesų atostogos Egipte man yra panašios į atostogas Nidoje. Poilsis Egipte kartais netgi kainuoja mažiau nei Nidoje. Egipte buvau jau trečią kartą... Buvo visiškas nieko neveikimas“, – kalbėjo O. Zlatkovaitė ir patikino, kad iš tolimesnių kelionių į Lietuvą ji parsiveždavo gerokai daugiau įspūdžių.

Kadangi mergina Egipte viešėjo trečiąjį kartą ir jau anksčiau aplankė visas įžymybes, to paties dar sykį daryti nepanoro, todėl tiesiog mėgavosi saulėtomis dienomis.

Oksana ir Egmontas atskrido į Hurgadą, iš oro uosto jiedu nuvyko tiesiai į viešbutį Makadi Bay įlankoje. Mergina atskleidė, kad ji ir E. Bžeskas visą savaitę praleido ant viešbučio baseino krašto.

„Daugiau nieko neveikėme, niekur iš viešbučio nebuvome išvažiavę. Buvo labai geras oras, saulėje buvo 30 laipsnių karščio. Visą laiką deginomės, todėl esu įdegusi ir jau visa nusilupusi“, - šypsodamasi kalbėjo O. Zlatkovaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją