N. Zvonkė, kalbėdama su DELFI neslėpė, kad informacija apie skyrybas nėra išgalvota, tačiau nuo platesnių komentarų susilaikė. „Taip, mes iš tiesų skiriamės ir tai yra tiesa, tačiau daugiau negaliu jums nieko pasakoti“, – tepasakė ji.

Nors N. Zvonkė dažniausiai negaili komentarų žiniasklaidai, šįsyk net ir ji buvo nedaug kalbesnė už D. Zvonkų, kategoriškai atsisakiusį komentuoti apie santuokos nutraukimo faktą.

„Jokių komentarų šia tema, tikrai be komentarų, linkiu jums geros dienos“, – mandagiai baigė pokalbį jis.

Artimo porai šaltinio teigimu, Natalija nusprendė skirtis dėl naujosios D. Zvonkaus draugės atsiradimo. D. Zvonkaus bičiulio teigimu, kompozitorius buvo ne kartą pastebėtas vienos televizijoje dirbančios merginos draugijoje. Esą tokie D. Zvonkaus ir naujos jo draugės santykiai televizininkų rate seniai nebe naujiena. Pasakojama, kad net artimiausi šeimos bičiuliai jau keletą mėnesių žinojo apie Deivydo užmegztą romaną.

Deividas ir Natalija Zvonkai

Daugelio šou verslo atstovų naujiena apie Zvonkų skyrybas neturėtų priblokšti. Mat niekam nepaslaptis, jog poros santykiai per pastaruosius porą metų buvo atvėsę. Ir nors ketverių metų santuokos paminėjimą Zvonkai surengė viename geriausių šalies žuvies restorane, santuokos jubiliejaus drauge nesulaukė. Deivydas jau beveik dvejus metus nuomojasi butą Vilniuje, tuo metu jo sutuoktinė Natalija gyvena individualiame poros name Jakuose, gyvenvietėje greta Klaipėdos.

Nors Zvonkai žiniasklaidai apie santykių krizę niekada anksčiau nėra pasakoję, priešingai, visuomet tikino, kad vienas kitam jiedu artimi ir labai atviri, poros draugai Natalijos ir Deivydo santykius pastaraisiais metais vadino tiesiog bičiuliškais.

N. ir D. Zvonkai susituokė 2005-ųjų rugjūčio 12-ąją Kaune. Garsiausios pramogų verslo poros tuoktuvės buvo ypač iškilmingos. Savo džiaugsmu po santuokos, priešingai nei apie santykių krizę ir santuokos griūtį, atlikėjai atvirai dalijosi ir su žiniasklaida. Pora visuomet sulaukdavo didelio visuomenės dėmesio ir buvo ypač mėgiama žurnalistų dėl savo atvirumo ir pasiryžimo atskleisti slapčiausias jųdviejų asmeninio gyvenimo kertes.

Deividas ir Natalija Zvonkai

Praeitų metų rudenį D. Zvonkus buvo įveltas į prievartavimo skandalą, kurio finale žinomo kompozitoriaus kaltė taip ir nebuvo įrodyta. Į minėto skandalo verpetą buvo įsukta ir N. Zvonkė, mat neišvengė žurnalistų klausimų, ką mano apie galimą savo vyro neištikimybę ir tariamai tuomet jo panaudotą prievartą prieš merginą, kuri, kaip paaiškėjo vėliau, planavo pasipelnyti. Tuomet Natalija negailėjo gerų žodžių Deivydui ir žiniasklaidai tvirtino neišgyvenanti dėl to, kad jos vyras laiką leido kitos merginos glėbyje.

Nors Natalija ir Deivydas santuokoje bendrų vaikų neturi, N. Zvonkės nėštumą „regėjo“ ne vienas pramogų ir gyvenimo būdo žiniasklaidos atstovas. Poros santykių kreivę taip pat bandė nubrėžti ne vienas, tačiau iki šiol ne visai sėkmingai, mat gandai apie šeimos planavimą, neištikimybę, skyrybas ir kitokias peripetijas taip ir nepasitvirtindavo. Tačiau šįsyk, atrodo, Zvonkų ketinimai rimti.

Kadangi palikuonių santuokoje pora nesusilaukė, tikimasi, kad skyrybų procesas neturėtų užsitęsti. Iki šiol D. Zvonkus merginų grupei „Yva“ kūrė muziką. Šaltinių teigimu, pora ir ateityje turėtų likti ne tik artimais bičiuliais, bet ir verslo partneriais. Kol kas nėra žinoma, ar Natalija pasiliks Zvonkės pavardę ar susigrąžins mergautinę – Ivanovos.

N. ir D. Zvonkai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)