Ragina kitas savivaldybes prisidėti

„Nors iš pirmo žvilgsnio iniciatyva gali pasirodyti kaip paprasta paramos akcija, tačiau ja siekiame kur kas gilesnio tikslo – parodyti Lietuvos žmonėms, jog sutelktumas, bendruomeniškumas, savitarpio pagalba vienija, o susivienijus bet kokios problemos įveikiamos kur kas lengviau. Tai ypač aktualu nuosmukio sąlygomis – dabar, kuomet susiskaldžiusi tauta dar stipriau trūkinėja”, - rašoma Vilniaus miesto mero Viliaus Navicko iniciatyviniame kreipimesi.

„Mūsų skirta parama yra kukli. Po nedaug sudėta iš mano ir vicemero lėšų. Tačiau ji turi simbolinę prasmę – tikimės įtraukti ir kitas savivaldybes, merus, vicemerus, tarybų narius ir bendromis pastangomis, kiekvienas įnešdami po nedidelį indėlį, surinkti svarią sumą, padėsiančią mūsų šalį atstovausiančiam dainininkui ruoštis konkursui”, - toliau tęsiama.

Pirmieji pinigai

Iš Vilniaus miesto savivaldybės gauta parama – pirmieji pinigai, kurie pateks į atlikėjo rankas. Iki šiol Sasha Son(g) naudojo savo „Dainų dainoje“ laimėtą prizinį fondą – 15 tūkst. litų, kuris, pasak M. Tylos, jau senai išseko.

Iki šiol pasirodymui Maskvoje pinigų skyrė ir Užsienio reikalų ministerija, tačiau ja disponuoja LRT, todėl kol kas neaišku, kam ir kaip tiksliai jie bus išnaudoti.

DELFI primena, kad balandžio 13 dieną LRT transliuos tiesioginį dviejų valandų Sashos Son(g) palaikymo koncertą, kurio metu žiūrovai galės siųsti pinigus, taip prisidėdami prie atlikėjo pasirodymo Maskvoje.

Sashą Son(g) taip pat gali palaikyti, pervedant kad ir simbolinę sumą pinigų (Gavėjas - Šavrov Dmitrij,Sask.nr. LT432140030001668049, Bankas - Nordea Bank Finland Plc Lietuvos skyrius, Banko kodas – 21400).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją