Vestuvių detektyvas buvo išaiškintas

DELFI sužinojo, kad vestuvės vyksta Birštone. Prieš ceremoniją miesto bažnyčią apsupo apsaugos darbuotojai, akylai saugoję, kad svetimos akys neišvystų vienos labiausiai šiuo metu gaudomos Lietuvos žvaigždės žvilgsnio.

G. Sabutytę į bažnyčią atvedė tėvas, o svečiai – grupės kolegės, giminės ir artimiausieji draugai - bažnyčioje jau buvo susirinkę.

Nors apsaugininkai iš pradžių žiniasklaidos atstovų neįleido į šventorių, vėliau, deja, nebeturėjo kito pasirinkimo. Vis dėlto žurnalistai, tikėjęsi įamžinti Godos ir Rolando jungtuvių akimirkas Dievo namuose, to padaryti neturėjo galimybės – apsaugininkai uždarė bažnyčios duris. Į jos vidų įleido tik puotos svečius.

Nesitikėjusi, kad žurnalistai vis tik sužinos vestuvių vietą, juos išvydusi, Goda atrėžė: „Dinkit iš čia". Pora kaip įmanydama stengėsi nuslėpti vestuvių vietą. Visą savaitę sklido įvairios kalbos apie tai, kuriame mieste, kokioje bažnyčioje ir kokiame restorane tai galėtų vykti.

Apie tikrąją vestuvių vietą - Birštoną - net artimiausi svečiai sužinojo paskutinėmis minutėmis, kai kuriems buvo išsiųstos trumposios žinutės mobiliuoju telefonu.

DELFI šaltinių, buvusių bažnyčios viduje, tvirtinimu, ceremonija įvyko sklandžiai ir nuoširdžiai. Jaunavedžiai „Taip“ vienas kitam ištarė garsiai ir užtikrintai. Vos kunigui sutuokus porą, Goda, atsisuko į bažnyčioje susirinkusius vestuvininkus ir geras savo emocijas parodė rankos gestu bei ištartu žodeliu „Yes“ (iš angl. klb. Taip – red. pastaba).

Po ceremonijos Goda kalbėjo lakoniškai ir sakė esanti labai laiminga. Žurnalistų paklaustas, ar jaučiasi laimingas vedęs, R. Alijevas taip pat nebuvo kalbus ir teatsakė: „Žiauriai.“

Nepamiršo tradicijų

Po trumpos ceremonijos, į kurią negalėjo patekti nei vienas pašalinis žmogus, vestuvininkai susirinko bažnyčios prieigose, kur vaišinosi gurmaniškais užkandžiais, putojančiu vynu, šnekučiavosi. Išėję už šventoriaus vartų, jaunieji išpildė vestuvinį paprotį - į dangų metė saujas monetų. Sakoma, kad tai užtikrina sėkmę ir turtus šeiminiame gyvenime.

„Noriu dar kartelį mesti“ – entuziestingai ištarė Goda ir dar syki drauge su Rolandu metė po saują monetų. Beje, ši tradicija nudžiugino netoliese stoviniavusius vietos taurelės mėgėjus. Vos išsiskirsčius jauniesiems ir svečiams, du vyrai žaibiškai puolė rinkti ir į kišenes dėti Godos ir Rolando monetas.

Vestuvėse dalyvavo ne tik grupės narės - Karina Krysko su draugu Sauliumi Skambinu, Ingrida Martinkėnaitė ir Nijolė Pareigytė su Artūru Jomantu, bet ir Egmontas Bžeskas su Oksana Zlatkovaite, į ceremoniją atvyko ir Aistė Paškevičiūtė su draugu Dominyku, Lukas Pačkauskas su mylimąja Vitalija Gudonyte, Inga Baranauskienė su vyru Kęstučiu.

Goda Sabutytė ir Rolandas Alijevas

Netrukus buvo prisiminta viena svarbiausių jaunavedžių tradicijų - R. Alijevas pernešė savo žmoną per tiltą, jungiantį du Nemuno krantus.

Kol jaunavedžiai meiliai burkuodami įsėdo į pramogų laivą „Vytenis" ir Nemunu nuplaukė iki iškilmių vietos, ten pat savo automobiliais pajudėjo ir ceremonijoje dalyvavę svečiai.

Šalia keturių žvaigždučių viešbučio „Nemuno slėnis" įkurtoje pavėsinėje šventės dalyviai dar kartą prisėdo pasišnekučiuoti, ilgai neužtrukę, visi nuskubėjo į linksmybių vietą.

Nors apie savo draugystę ir abipusius jausmus žiniasklaidai N.Pareigytė ir A.Jomantas prisipažino, nuo žurnalistų vestuvių dieną slapstėsi. Iš ceremonijos į linksmybių vietą „Nemuno slėnis“ vienu automobiliu vyko N. Pareigytė, I. Martinkėnaitė, A. Jomantas sėdėjo ant galinės automobilio sėdynės ir nuo fotoaparatų blykčių slėpėsi už ant automobilio durelių iš vidaus pakabintu kostiumu. Pravažiuodama pro paparacus, veidą viena ranka bandė dengti ir N. Pareigytė.

Netikėti G.Sabutytę ir R.Alijevą suvedę keliai

Merginų grupės „69 danguje“ ir TV laidos vedėjos Godos Sabutytės ir krepšininko Rolando Alijevo vestuvės visuomenės imtos vadinti metų įvykiu pramogų pasaulyje. Panašu, kad tikrai ne be pagrindo, mat sulaukė ypatingo žiniasklaidos dėmesio.

Nors jau liepos pradžioje apytiksliai buvo žinoma vestuvių data, tačiau Godos prašymu vestuvių detales kruopščiai slėpė visi merginos draugai, o svečiai smulkesnes detales sužinojo tik likus dienai iki šventės.

Dar kovo pradžioje pramogų pasaulio užkulisiuose pradėta šnibždėti apie ką tik į šipulius subyrėjusius Godos Sabutytės ir Šarūno Jasikevičiaus santykius bei naują Godos romaną su krepšininku Rolandu Alijevu. Nors iš pradžių dainininkė bandė išvengti žiniasklaidos dėmesio šia tema, tačiau netrukus pasipasakojo apie užgimusius naujus jausmus Rolandui.

Netrukus imta svarstyti, kodėl G. Sabutytė krepšininką Š. Jasikevičių po ilgai trukusios draugystės taip staiga iškeitė į kitą. Vieni įtarė, kad mergina laukiasi R. Alijevo vaikelio, tuo tarpu kiti dainininkei negailėjo kritikos, esą ši vaikosi naudos sau, todėl taip dažnai keičia vyrus.

Kalbas apie nėštumą Goda kategoriškai paneigė, esą elgiasi taip, kaip besilaukiančiai moteriai nederėtų.

Prieš savaitę artimiausių draugių būrelyje Šventojoje mergina atšventė savo mergvakarį. Jį nuslėpti jai pavyko puikiai, nuotraukas iš jo pavyko padaryti tik DELFI.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją